Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 194 kJ / 46 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořská krůtí kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myQn
Moje poznámka
Středomořská krůtí kapsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myQn
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 17 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 30 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 50 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 53 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 57 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kapsa,
středomořská kuchyně recepty,
kruti speciality,
stredomorske recepty,
kruti kapsa s hermelinem,
kruti smazena kapsa,
kruti kapsy recept,
krůtí kapsy,
recepty krůtí kapsa,
stredomorske recepty na kruti maso,
krůtí kapsa smažená,
recept na středomořské koření,
stredomorske kruti maso recept,
krůtí kapsa hermelín,
krůtí kapsa recept,
středomořský krůtí závitek,
recept kruti kapsa or rolad* or zavitky,
středomořské koření recept,
krutí prsa balkán,
středomořská pomazánka
Suroviny:
prsa krůtí,
sýr,
šunka,
máslo bylinkové,
olivy,
olej,
mouka,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř,
koření grilovací
Komentáře (3)