Moc dobré naložené kuřecí maso
Kuřecí maso nemá příliš výraznou chuť, díky tomu se dá snadno dochutit rozmanitými způsoby. Marináda se zázvorem a kari je pikantní a voňavá. Maso zůstane po usmažení nádherně šťavnaté a s hranolky nebo s rýží z něho vykouzlíme výborný nedělní oběd.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 471 kJ / 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,94 g |
| Tuky | 18,82 g |
| Vláknina | 8,16 g |
| Cholesterol | 701 mg |
| Sodík | 4,57 g |
| Sůl | 11,07 g |
| Sacharidy | 33,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobré naložené kuřecí maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rm5k
Moje poznámka
Moc dobré naložené kuřecí maso
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rm5k
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 12 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
kurecí maso,
jak nalozit kureci maso,
jak naložit maso na grilování,
naložení kuřecího masa,
naložene maso,
naložení masa na grilování,
naložení masa,
jak naložit kuřecí maso na čínu,
naložené krůtí maso,
naložené kuřecí maso na cinu,
nakládané kuřecí maso,
dobré recepty z kuřecího masa,
jak naložit maso,
recepty na kuřecí maso,
jak naložit kuřecí maso na grilování,
grilované kuřecí maso,
nalozit kureci maso,
naložená kuřecí prsíčka,
naložení kuřecího masa na grilování,
kuřecí čína pohlreich
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
zázvor,
koření kari,
žloutek,
solamyl,
cibule,
omáčka sojová
Komentáře (58)
Bodík a fotka
Napriek tomu si dovolím uviesť, že tak, ako v našej
európskej kuchyni nezvykneme miešať ingrediencie, ktoré
nemajú nič spoločné (do vepřo, knedlo nedávate curry
a do bramboráku sójovú omáčku), nie je vhodné,
pravdepodobne z neznalosti, miešať chute indické
s japonskými (curry, ginger (zázvor) - sójová omáčka).
Sójovku používám japonskou fermentovanou, ta je naprosto bezchybná, úplně jiná chuť, než ty čínské.
Děkuji za pochvalu jsem moc ráda že Vám masíčko tolik chutná
Cashel, až budeš mít fotku, můžeme ty moje nechat posunout dozadu...
+