Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 347 kJ / 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 111,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pražma na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXN8
Moje poznámka
Pražma na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zXN8
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 50 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 51 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 54 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 55 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 56 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
pražman zlatý recept,
pražma recept,
pražman zlatý,
pražma,
moran recept,
pražma recepty,
pražman recept,
pražman zlatý recepty,
pražma královská recept,
jak pripravit prazmu,
pražma na bylinkach,
recept pražma,
recepty pražma,
recept pražman zlatý,
pražman recepty,
mořan zlatý recept,
recept pražman,
recept na pražmu,
prazma zlata recept,
prazma kralovska
Suroviny:
pražma,
brambory,
citron,
česnek,
olej olivový,
tymián,
rozmarýn
Komentáře (18)
Olivový olej malou kávovou lžíci. Štaci na celou rybu. Vnitřek zakápneme citronem.dukladne posolíme, petrzel, přidáme vegetu. Česnek větvičku rozmarýnu. A šup s tim do lednice cca 1 hod. Rozpálíme gril a jak jsem psal 6-8min. Průběžně otáčíme. Pak je to delikatesa
K tomu receptu bych mel namytku: Samotna ryba bez brambor
potrebuje tak 15-20 minut maximalne.Jenze s tema bramborama to nefunguje.Neco je na dranc a neco bude nedodelane.Proto bych delal ty brambory oddelene.