Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 624 kJ / 2 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 274,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Moje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 1 hodinou
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 19 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová směs na špagety
MiroslavB před 47 minutami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 6 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 10 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 11 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 11 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z anglicke slaniny,
pomazanky,
anglicka pomazanka,
pomazánky recepty,
pomazánka z anglické,
pomazánka,
tipy na pomazánky,
pomazánka ze slaniny,
pomazánka anglická slanina,
pomazanka z anglicky slaniny,
nové pomazánky,
anglicke pomazanky,
anglická slanina pomazánka,
slanina pomazánka,
anglická slanina recept,
tipy na pomazánku,
anglická slanina v receptech,
pomazanka s anglicky slaniny,
pomazánka s anglické slaniny,
pomazanka s anglickou slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
tuk rostlinný,
hořčice plnotučná,
mléko
Komentáře (21)
Za pomazánku dávám 5.bod., vždycky se hodí
Jen dotaz - proč to vřelé mléko?