Postup přípravy
Krok 1: Z lístkového cesta si upečieme pagáčiky o priemere 3 cm a necháme vychladnúť.
Krok 2: Artičoky vydlabeme a naplníme majonézou.
Krok 3: Posadíme ich na kolieska paradajky.
Krok 4: Priložíme kornútiky zo šunky a vejáriky z uhoriek.
Podávame ako predjedlo k slávnostnej príležitosti.
Podávame ako predjedlo k slávnostnej príležitosti.
Zveřejněno 30. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné artyčoky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0v8
Moje poznámka
Plněné artyčoky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0v8
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 3 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 36 minutami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 48 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 54 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 59 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 2 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Tématické fráze:
artičoky recepty,
co jsou artyčoky,
artyčoky příprava,
articoky,
příprava artyčoku,
artičoky recept,
artyčok příprava,
jak vypadají artičoky,
co jsou artičoky,
co to jsou artyčoky,
plněné artičoky,
articoky priprava,
jak pripravit articoky,
předkrmy recepty,
artacuk,
co jsou to articoky,
recept na articoky,
co je to artičok,
co je za potravinu artičoky,
plněny articok
Suroviny:
artyčoky,
rajče,
majonéza,
okurka čerstvá,
šunka
Komentáře (9)
Ne každý čte komentáře a nebýt tu tý fotečky tak bych si dovolil tvrdit, že autorka rcp možná vymyslela, určitě napsala, ale patrně nerealizovala
Nebo snad někdo zkoušel vydlabat tu, na pohled krásnou, syrovou "šišku"