Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 38 751 kJ / 9 262 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 134,42 g | 
| Tuky | 486,34 g | 
| Vláknina | 85,70 g | 
| Cholesterol | 856 mg | 
| Sodík | 6,99 g | 
| Sůl | 4,93 g | 
| Sacharidy | 1 033,52 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Moje poznámka
					 
				
Koláč mnoha chutí a vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rEmE
Nejnovější recepty
	
			 
	
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 7 hodinami
	
			 
	
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 9 hodinami
	
			 
	
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 9 hodinami
	
			 
	
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 11 hodinami
	
			 
	
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 13 hodinami
	
			 
	
	
Krkovička z trouby
bint2103 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 13 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							koláč z pekla, 
						
						
							čerstvý kokos, 
						
						
							recept koláč strouhaná jablka, 
						
						
							jak použít čerství kokos, 
						
						
							kolače charakteristika, 
						
						
							recept kolac ze stouhanych jablek, 
						
						
							koláč z rybízu a jablek, 
						
						
							strouhaná jablka recepty na kolač, 
						
						
							namočený kokos, 
						
						
							rybíz sníh kokos, 
						
						
							bábovka mnoha chutí, 
						
						
							strouhaná  jablka recept, 
						
						
							babovkovy kolac, 
						
						
							charakteristika teplého moučníku, 
						
						
							jak nazdobit linecky koláč, 
						
						
							bábovka mnoha s chutí, 
						
						
							kolac ctyr chuti, 
						
						
							koláč jablka a kokos, 
						
						
							koláč z strouhaných jablek, 
						
						
							recepty ze strouhaných jablek koláč
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							cukr hnědý, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							soda jedlá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							skořice, 
						
						
							jablko, 
						
						
							ořechy strouhané, 
						
						
							rybíz, 
						
						
							moučka kokosová, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko, 
						
						
							rum
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
	 
Komentáře (17)
Já jsem zkusila namočit ráno a stačilo to, takže klidně namoč večer.
Nařeď jen citron s vodou - čím víc dáš citronu, tím to bude cítit pěkně v moučníku
Přeji, ať chutná a dej vědět
jahodo,moučníky v tvém podání umocněné překrásnými fotkami,nemají konkurenci
P.S.taky se mi líbí "vážení" na hrníčky