Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 35,31 g |
Vláknina | 26,41 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4,15 g |
Sůl | 10,25 g |
Sacharidy | 83,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Moje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 4 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 7 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 9 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 10 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 12 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 12 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 14 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka kuchařka pro dceru,
bramboračka s hlívou ústřičnou,
kucharka pro dceru bramboracka,
bramboračka s hlívou,
recept na špí,
bramboračka z hlívou ústřičnou,
menu domů bramboračka,
bramboračka pro dceru,
bramboračka kuchařka pro dceru recepty,
bramboracka menu domu,
da se udelat bramboracka bez hub,
www menu menu domu. cz bramboracka,
bramboračka co dům dal,
menu domů recepty bramboracka,
menu domů polevky bramboračka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
rajče,
sůl,
voda,
houby sušené
Komentáře (11)
Omlouvám se za svou zpozdilost, že jsem nepamatoval při psaní receptu na kuchařky, co nemají po přestěhování ještě zapojený plyn. Další recepty budou už i ve verzích zohledňují tuto neprávem přehlíženou skupinu.
Samozřejmě očekávám stejné nároky od kuchařek mající zlobivé děti a jsou permanentně bez vařeček, neb jsou přeraženy o ty andílky. A jiných dalších skupin.
Gratuluji k novému bydlení a přeji brzké zapojení plynu.
Budu rád když kdokoli vyzkouší a vězte, že u masových vývarů je to zušlechtění chuti mnohem markantnější. Mnohem delší je však i ten čas.
Jo já taky. Tady ta finta spočívá v tom čase. Ten se tu jakoby transformuje do chuti.
Dělám třeba slepičí polévku. Umím ji za 2 hod a dělám ji i 9 hod. V prvním případě je reakce. "Dík bylo to dobrý." V druhém případě je reakce: "To snad není možný. Jak jsi to udělal?"
"Á vo vo votom to je."
od trouby mě bavíííí