Suroviny
Porce: cca 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 568 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Moje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 22 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Tématické fráze:
meruňkový štrůdl,
merunkový závin,
štrůdl s meruňkami,
štrudl s vanilkovým přelivem,
zavin merunkovy,
merunkovy preliv na knedliky,
štrudl merunkovy,
závin z listového těsta s meruňkami,
merunkovy strudk,
zavin z merunek,
jablkový závin s vanilkovým přelivem,
meruňkový zavin zdravý,
meruňkový závin recept,
vanilkový přeliv na štrůdl,
merunkový závin s tvarohem,
koláč s broskvama,
štrudl z meruněk,
přeliv z meruněk,
jablkový štrůdl s vanilkovým přelivem,
recepty meruňkový závin
Suroviny:
těsto listové,
meruňky,
strouhanka,
mouka hladká,
tvaroh,
rozinky,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana sladká,
žloutek
Komentáře (19)
nádherenka nádherná a stopro výborná
Simi - pro diabetiky je lepší vlastní nakládané ovoce ve vlastní šťávě a už nesladit, nebo mírně sladidlem
Jinak smetanu můžeš použít tzv.rostlinnou