Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Jednoduchá polévka pro začátečníky 4x jiná

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

24. 5. 2010 11:06

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má doma zbytky čerstvé zeleniny, může je pokrájet na kostičky a přidat k mražené zelenině. Já jsem do této polévky

přidala 1 mrkev.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

resska

4. 3. 2021 14:18

Vyborna a rychla polivka :-)dekuji

Elsse Pelleetier

15. 1. 2015 15:57

Tato polévka mne velmi zaujala na dnešní večeři jsem si pozvala kamarádky Konstantinu,Josefu,Micheline, každý den se zveme na večeři,svačinu a na oběd každý den vaří bud Konstantina,Josefa,Micheline nebo já.Dnes vařím já a budu vařit tuhle polévku doufám, že všem bude chutnat jako druhý chod budu vařit omáčku sýr a šunka s těstovinami. :-K :yes: :-)) ;-)

Baru

10. 7. 2012 20:34

Prosím prosím! Dá se polévka zamrazit..?? Děkuji:-)

KATKAHONDA

4. 4. 2012 10:16

:yes:

kája(13)

16. 5. 2011 17:55

vážně dobrá polévka,;-)já jí vařila ta'tkoja a chutnala:-))

Martina

1. 3. 2011 21:38

Moc moc dobré akorát jsem dala moc nudlí :-D:-D:-)):-))

Sodovka Sodovka

25. 5. 2010 14:00

Zeleninu je lepší orestovat na MÁSLE = stačí 1 polévková lžíce. Pak zalít vodu a přidat bujon. Do polévky je lepší použít máslo než olej. Máslo polévku krásně provoní a dá jí znamenitou chuť a barvu.:-p Na dochucení můžeme použít Podravku (sypké koření do polévky), a sušenou petrželku. Kdo chce, může polévku na talíři ještě dochutit tekutým polévkovým kořením MAGGI. Do polévky je velice vhodná mražená zelenina – mrkev, petržel, celer. A pak mražený hrášek.

Severinka Severinka

25. 5. 2010 13:08

Když dávám do vývaru vajíčko, tak před tím nejprve dám 2-3 lžíce krupičky, nechám trochu povařit a pak teprve přidám rozkvedlané vajíčko.

dudušek

25. 5. 2010 12:18

Možná je lepří mraž.zeleninu orestovat na trošce oleje a potom zalít vodou a přidat bujon.Rozvoní se chutě zeleniny a polévka má krásnou barvičku.

finneta

24. 5. 2010 12:11

já mám radši klasický vývar a masox jen na zvýraznění aroma.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jednoducha polevka jednoduche polevky rychlé jednoduché polévky polévka z mražené zeleniny nudlová polévka z bujonu polevka jednoducha jednoducha zeleninová polévka jednoduché polévky recepty zeleninová polévka z mražené zeleniny jednoduché recepty na polévky rychlá polévka polévka z bujonu nudlová polévka jednoduchá nudlová polévka recept na jednoduchou polevku mražená zelenina polévka mražená zelenina do polévky jednoduchá rybí polévka polévka mražená zelenina jednoduchá polévka recept

Suroviny: voda, bujón zeleninový, směs zeleninová do polévky, vejce, nudle

TopRecepty.cz

Jednoduchá polévka pro začátečníky 4x jiná

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BPgQ