Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohové noky s barevným zelím

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

--ReNi--

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 257 kJ /
539 kcal
Bílkoviny44,86 g
Tuky20,23 g
Vláknina17,35 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 3,85 g
Sůl9,51 g
Sacharidy37,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh ochutíme solí a pepřem, přidáme vejce a podle potřeby krupici. Noky tvarujeme lžičkou a vkládáme je do vroucí zlehka osolené vody. Krátce provaříme (než noky vyplavou) a přecedíme. Krok 2: V míse je promícháme se lžící ol. oleje a nasekanou petrželkou. Kysané zelí propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Houby namočíme do teplé vody, cibuli i mrkev nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Přidáme zelí s houbami. Krátce prohřejeme a podáváme s noky.

Zveřejněno 21. 6. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3YKM

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3YKM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

No pááni, to se mi teda líbí!! Uvařím hned jak se mi uvolní místo u šporáku :-) Bodík posílám! :-)

Moc zajímavý a hezký recept:-p+3:yes:

To je výborný nápad:yes: to by nám určitě chutnalo:yes: brzy vyzkouším :yes::yes::yes: +

Tématické fráze:
tvarohové noky na slano, tvarohové noky bez vajec, tvarohové noky z z krupice, tvarohové placky se zelím, tvarohové noky, jak tvarujeme noky, jak lžící tvarujeme noky recept, recept tvaroh zeli, zelí s tvarohem, tvarohové nočky na slano, kyta s barevným pepřem, noky z tvarohu, recept zelí tvaroh

Suroviny:
tvaroh, sůl, pepř, vejce, krupice, mrkev, houby sušené, cibule, zelí kysané, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu