Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 174 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,92 g |
Tuky | 77,53 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,17 g |
Sacharidy | 16,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Recept na vaječnou tlačenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwxN
Moje poznámka
Recept na vaječnou tlačenku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwxN
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 21 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Japonská polévka miso s uzeným tofu
trdlo před 25 minutami
Rychlé krémové špagety
DanyDong před 35 minutami
Buchta Rozbouřené moře
Nanina před 54 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
BarboraToni před 1 hodinou
Polévka frankfurtská s párkem a bramborem
smidrs před 1 hodinou
Smetanovo-ořechová bábovka s jablky
Ennia před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Skrabi před 1 hodinou
Masopustní koblihy od babičky
Skrabi před 1 hodinou
Ondráš pečený v troubě
Skrabi před 1 hodinou
Tématické fráze:
nejlepší vaječná tlačenka,
vaječná tlačenka v aspiku recept,
vaječná tlačenka recept,
vajecna tlacenka,
příprava želatiny,
top vaječná tlačenka ze želatiny,
želatina recept,
želatina labeta,
želatina na tlačenku,
vaječna tlačenka top recepty,
příprava vaječné tlačenky,
želatinova tlacenka,
zelatina navod,
sáčky na tlačenku,
jak připravit želatinu,
želatina pro přípravu vaječné tlačenky,
vaječná tlačenka labeta,
jak se dělá želatina,
vaječná tlačenka s masoxem,
jak udělat želatinu
Suroviny:
vejce,
salám,
majolka,
cibule,
pepř,
sůl,
masox,
želatina na vaječnou tlačenku
Komentáře (3)