Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 006 kJ / 1 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,82 g |
Tuky | 107,21 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,66 g |
Sacharidy | 107,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Coleslaw 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1vn
Moje poznámka
Coleslaw 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B1vn
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 18 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 1 hodinou
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 4 hodinami
Tématické fráze:
coleslaw,
nejlepší salát coleslaw,
coleslaw recept,
nejlepší coleslaw,
jak připravit coleslaw,
coleslaw podmáslí,
coleslav,
recept coleslaw,
salát coleslaw s podmaslim,
salát choleslaw,
salatcoleslaw,
coleslaw s podmáslím,
coleslaw dresing,
salát coleslaw podmáslí,
jak se dela coleslaw,
salát coleslaw z podmasli,
dresing na salát coleslaw,
mrkev,zelí,podmáslí,
coleslaw s podmáslí,
colleslaw recepty
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
majonéza,
podmáslí,
mléko,
cukr,
šťáva citronová,
ocet vinný bílý,
sůl,
pepř
Komentáře (5)