Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka co dala zahrada

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny5,24 g
Tuky0,40 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina.. Krok 2: Libeček a řapíkatý celer nasekáme na malé kousky, přidáme k zelenině. Krok 3: Když je zelenina a brambory měkká, zahustíme instantní jíškou. Krok 4: Lístky šalvěje natrháme na malé kousky, rozmarýn a zelené maggi obereme a přidáme k zelenině a vaříme ještě asi 3 min. Krok 5: česnek rozetřeme se solí, čerstvou majoránku a zelenou petrželku, nasekáme na drobno, dáme dodo hotové polévky vypneme a podáváme.

Zveřejněno 24. 8. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka co dala zahrada

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N736

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka co dala zahrada

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N736

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

maris::-*děkuji

Polévka vypadá moc dobře:yes:+, ale moje zahrada je strašně lakomá;-(

rebeka::-D:-D:-D

suslajda::-O:-O:-Oaháááá:-O:-O ono se to musí zasadit:-?:-?:-O:-O
já myslela,že to samo...:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

rebeka:když zasadíš:-Dtak dá :-Dděkuji

suslajda::-O:-Oty vado:-O:-Oi řapíkatý celer ti dává:-?:-?:-O
nooo,to ti tedy závidím:-8..polívečka samá chuť;-):-p:yes::yes:

Bibinka:děkuji:-*

vseumel::-*

Severinka:je to koření které voní jako maggi podívej se je tam fotka jak vypadá:-*

Mám ráda polífffky.:yes:

suslajda: Suslajdo, polévečka plná zdraví a hustá podle našeho gusta, proto nemohu jinak, než ti dát 3. boďana:yes:

a co je prosím "větvička zeleného magi":-?:-?:-? Je to libeček:-?:-? Jinak takového polívčičky taky můžu a ráda dělám:yes::yes:

senky:děkuji:-K

Jana Remkova:Jani dává:-Kděkuji

Takové polívečky jsou nejlepší:yes:,"aji najest aji napit" by řekl můj otec:-D:-D

:-p to zahrádka dává hodně!!:-p

Tématické fráze:
koření argentina polévka recept, zelené kořeni a voní jako magi, kořeni do polévky ze zahrady, dáva se řapíkatý celer do polévky?, zelené magi, co je řapíkatý celer, ružičkova kapusta polévka, zelené maggi, co do polévky

Suroviny:
vývar, mrkev, celer, petržel, celer řapíkatý, libeček, kapusta růžičková, šalvěj, rozmarýn, libeček, brambory, sůl, koření argentina, majoránka čerstvá, cibule, česnek, jíška světlá instantní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu