Losos v petrželi
Lososa ochuceného solí a citrónem krásně doplní smetanová omáčka z restované petržele a pórku. Ideální bude plátky pečeného lososa podávat s přílohou z brambor – například bramborovými kroketami nebo vařeným bramborem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 943 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,06 g |
| Tuky | 85,40 g |
| Vláknina | 2,50 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 32,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos v petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Wp0
Moje poznámka
Losos v petrželi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Wp0
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 8 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 3 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 3 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
losos recept,
losos recepty,
petržel recepty,
teplé pokrmy z lososa,
recept losos,
pokrmy z lososa,
pokrm z lososa,
recepty losos,
petržel,
petržel recept,
recept na lososa,
recepty petržel,
recepty z lososa,
losos,
recepty z petrzele,
losos na másle v troubě,
recept petržel,
ryba na petrželi,
recepty na lososa,
recepty s lososem
Suroviny:
losos,
petrželka kořenová,
pórek,
smetana ke šlehání,
petrželka,
máslo,
mouka hladká,
vývar drůbeží,
mléko,
šťáva citronová,
pepř čtyř barev,
sůl,
máslo
Komentáře (30)
Losos dělaný podle tohoto receptu se hodí k čemukoliv, stejně dobrá je i omáčka, zbytek jsem dopepřila a použila na panenku.
A nohu ti zdálky foukám, doufám, že tě to brzo přebolí
Kdyby se jedlo očima,tak už mám dva metráky
P.S. Ráda bych byla Tvým strávníkem
Lososa s omackou super , bod odo mna.
Jani, já to vařila už včera, jenže při vyndavání z trouby jsem si nevzala chňapku, ale utěrku, skleněný pekáč mi uklouznul, strašně mě praštil do bosého nártu a ještě mi na nohu vylil skvířící se máslo...