Suroviny
Porce: asi 20 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 2,08 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Moje poznámka
Závin ze dvou surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5ZY
Nejnovější recepty
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 9 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno před 13 hodinami
Jahodová palačinková roláda
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno 10. 6. 2025 18:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 1 hodinou
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 5 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 6 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 6 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 7 hodinami
Cikánské řízečky
HaKos před 9 hodinami
Bramborová polévka s tvarůžky
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty dle surovin,
závin ze dvou těst,
pečení ze dvou surovin,
těsto že dvou surovin,
makový závin z pomazánkového másla,
recepty z malo surovin,
recepty podle surovin,
makový štrůdl s pomazánkové máslo,
zavin z polohruby mouky,
zavin z polohrube mouky,
recepty malo surovin,
jablečná závin z pomazankoveho masla,
jaterní dieta štrůdl,
recepty - jablečná závin z polohrubé mouky,
zavin f,
jablečná závin maslo,
zavin doba peceni,
závin ze dvou,
štrůdl ze dvou těst,
závin se strouhankou
Suroviny:
pomazánkové máslo,
mouka polohrubá,
jablko,
rozinky,
ořechy sekané,
cukr skořice
Komentáře (9)