Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Moje poznámka
Krkovička na kapiovo - zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o74N
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 18 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 18 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 18 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 18 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra po indicku
Jan Nemec před 39 minutami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Bara0512 před 49 minutami
Americké cookies
mardzas před 56 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
MirkaMohelska před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
MirkaP před 1 hodinou
Pařížský salát
Teenka3105 před 14 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 16 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 17 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 17 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z krkovice,
krkovicka v omacce,
zeleninová omáčka,
omáčka zeleninová s krkovicí,
krkovice na zelenině,
krkovice recepty,
krkovice omáčka,
omáčka z krkovice na zelenině,
omáčka z krkovice a zeleniny,
omáčka na zelenině krkovice,
mrkev s hraskem v bile omacce,
dobrý recept z krkovice omáčka
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
pórek,
mrkev mražená,
hrášek mražený,
kapie sterilovaná,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (14)
(dávám čerstvou mrkev na kolečka, přidávám smetanu a podávám s knedlíkem)
Ivusa:Ivušo, to máme s tou krkovičkou úplně stejně, je to nejlepší a nejšťavnatější maso z pašíka a jde z ní všechno, nám chutnají teda i ty řízky