Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 102 kJ / 263 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 24,40 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Židovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VKk
Moje poznámka
Židovský salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4VKk
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 45 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 46 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 48 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 48 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 59 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Tématické fráze:
židovský salát,
židovský bramborový salát,
židovský salát recept,
židovske recepty,
recept na židovský salát,
bramborový žïdovský salát,
bramborový salát židovský,
salát židovský,
recept zidovsky salát,
jak se dělá židovský bramborový salát,
židovský bramborový salát recept,
vareni zidovsky salat,
židovský salát bramborový salát,
židovskýsalat,
zidovsky salat bramborovy,
židovský salát,
zidovsky salat udelat.cz,
recept nažidovský salát,
recept na bramborový židovský salát,
židovskej.salat
Suroviny:
salát ledový,
těstoviny,
smetanový křen,
fazole červené v nálevu,
majolka,
rozinky
Komentáře (1)