Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot buchta II

Receptů na jednoduché moučníky na plech není nikdy dost. Jedním z nich je také recept na buchtu s nastrouhanou tyčinkou Margot a ořechy. Čokoládová tyčinka dodá celému moučníku nádherné lehce rumové aroma.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Navrmi Navrmi

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 059 kJ /
5 033 kcal
Bílkoviny99,60 g
Tuky159,87 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy789,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou nebo vyložíme papírem na pečení. Troubu předehřejeme na 200 °C. Krok 2: Tyčinku Margot nastrouháme na hrubém struhadle. Ořechy nalámeme nebo nasekáme nahrubo. Krok 3: Vejce ušleháme s cukrem, přidáme prosáté mouky s kypřicím práškem do pečiva. Krok 4: Poté přidáme mléko, olej a smetanu. Krok 5: Nakonec nasypeme nastrouhanou čokoládu a nalámané ořechy (libovolné množství). Lehce promícháme a vlijeme na plech. Krok 6: Pečeme na 200 °C asi 20 minut.

TIP: Rychlé moučníky - snadná příprava do 30 minut

Zveřejněno 9. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Margot buchta II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7VOA

Další recepty

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Margot buchta II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7VOA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
margot buchta hrníčková, margot buchta, top recepty margot buchta, buchta margot, hergot margot, margot buchta z hladké mouky, buchta hergot margot, margot buchta bez vajec, buchta z čokolády margot, hrníčková buchta margot, buchta margot na hrnky, margot buchta hladká mouka, výborná margot buchta, hrníčková margot buchta, margot buchta bez vejce, margot buchta recept, buchta z margot, buchta s margot, margot rezy, margot buchta na hrnky

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, mléko, olej, smetana ke šlehání, tyčinky, ořechy

Přidat fotografie receptu