Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,84 g |
| Tuky | 267,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 728 mg |
| Sodík | 5,00 g |
| Sůl | 12,42 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pangasiuse, dáme na plech (klidně zmrzlého), nakořeníme kořením na ryby trochu opepříme, pocákáme trošku olivovým olejem a přidáme zelené fazolové lusky s na kostičky nakrájenou slaninou a dáme péct do trouby na 180°C asi na 45 min.
Krok 2: Pak přidáme teplotu na 200 a necháme udělat kůrku.
Krok 3: Květák spaříme, rozdělíme na malé kousky, nakrájíme cibuli na jemno a omahneme na másle, pak přidáme květák, osolíme, opepříme, chvíli smažíme.
Krok 4: Pak zahustíme vajíčkem rozšlehaným se smetanou. A servírujeme.
Zveřejněno 14. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Moje poznámka
Pangas s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYMY
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
ryby s květákem,
fazolove lusky s kvetakem,
co udelat s kvetakem,
ryba s kvetakem
Suroviny:
filety ryby pangasius,
květák,
vejce,
lusky fazolové,
slanina,
olej olivový,
koření na ryby,
cibule,
sůl,
pepř,
smetana
Komentáře (5)
Do začátku dávám 1.boda