Postup přípravy
Placičky osmažíme v oleji a podáváme s bramborovou kaší.
Zveřejněno 22. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K6J
Moje poznámka
Karbanátky z chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4K6J
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 1 hodinou
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 24 minutami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 29 minutami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 1 hodinou
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 1 hodinou
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 1 hodinou
Extra jablkový koláč
Eva_H před 1 hodinou
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 1 hodinou
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 3 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 4 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 4 hodinami
Tématické fráze:
karbanatky z chleba,
karbenatky z chleba,
karbanátek z chleba,
chlebové karbanátky,
karbanatky ze stareho chleba,
karbanátky z tvrdého chleba,
karbanatky s chleba,
chleboráky,
použití tvrdého chleba,
karbenatky s chleba,
recepty z chleba,
recept na karbanatky z chleba,
karbenátky z tvrdého chleba,
karbanátky ze suchého chleba,
zpracování suchého chleba,
řízky z tvrdého chleba,
chlebove karbanatky z trouby,
karbenatky ze sucheho chleba,
karbenátky ze suchého chleba recept,
karbenarky z chleba
Suroviny:
chléb,
vejce,
strouhanka,
cibule,
česnek,
bazalka čerstvá,
majoránka,
pepř,
sůl
Komentáře (8)
psala jsem nepřepálené oleji ... u nás se řízky nedělají, ale i tak vím, že po řízkách je vždy olej přepálený ...
Jana Remková: friťák zatím v naší kuchyni nenašel místo... takže jedině pánev, ale i tak jsem měla na mysli něco lehkého jen drobného na osmahnutí ...