Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,22 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Moje poznámka
Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yk2P
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 15 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 1 hodinou
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 1 hodinou
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 17 hodinami
Tématické fráze:
slivovačka,
jak udělat tmavou omáčku,
tmavá omáčka k masu,
jak ztmavit omáčku,
slivovačka omáčka,
omáčka s rozinkami,
recepty na pizzu vydea,
omáčka slivovačka,
veprová krkovička se sušenými švestkami,
recept na tmavou omáčku,
jak uvarit tmavou omacku,
tmavá švestková omáčka,
tmavá omáčka perniková,
rtmavá omáčka,
tmavého omacky recepty,
vídenský povidlový knedlík-recepty,
tmavou omacku,
slivovačka s uzeným masem,
tmavá omáčka ke špenátu,
slivovacka omáčka prsa recepty
Suroviny:
povidla švestková,
máslo,
slivovice,
mouka hladká,
sůl,
voda,
cukr,
rozinky,
švestky sušené,
skořice mletá,
koření do perníku,
krkovice uzená,
knedlík vídeňský
Komentáře (2)