Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 077 kJ / 2 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,52 g |
Tuky | 73,11 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 391 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 367,61 g |
Postup přípravy
K hotovému omládku přidáme zbytek surovin a uhněteme lehce lepivé těsto, které bude asi hodinu kynout. Krok 2: Vykynuté těsto vytáhneme z mísy na stůl, propracujeme a rozválíme na plát silný asi 1,5 cm. Potřeme bílkem, posypeme slunečnicí, rozkrájíme na trojúhelníky a ty necháme na plechu nakynout. Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě, prvních 10 minut na 220°C a dopečeme při teplotě 200°C (znovu asi 10 minut).
Zveřejněno 7. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slunečnicové (dýňové) trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq0
Moje poznámka
Slunečnicové (dýňové) trojhránky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QOq0
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 16 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 17 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 6 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 6 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 7 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 8 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 8 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 9 hodinami
Tématické fráze:
slunečnicová mouka recepty,
slunečnicové pečivo,
domaci pekárna recepty,
slunečnicová mouka,
slunečnicová mouka recept,
jak upravit slunečnicová semínka,
slunečnicové semínko,
kulér recept,
pečení ze slunečnicových semínek,
slunečnicové pečivo recept,
recept na trojhranky,
recepty ze slunečnicové mouky,
slunečnicove seminka,
trojhranky,
recepty domácí pekárna,
celozrnne trojhranky recept,
slunecnocive trojhranky,
pecivo ze slunecnicove mouky,
slunečnicová semínka recept,
pečivo z slunecnicovych semínek
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
med,
droždí,
voda,
kmín drcený,
cukr,
sůl,
žloutek,
máslo,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (120)
Vydrž, snad se někdo najde, kdo tě nasměruje
Zdenka1: dekuju, Zdeni
jsou výtečně šmakézně mňamkózně super
p.s.přidávám foto
Přidala jsem fotečku a doporučuju všem vyzkoušet
Posílám foto a ještě jednou díky za recept
Jsou úžasně chutné
Jen nemají tak krásnou barvu jako ty Tvoje (ta moje děsná trouba), ale na chuti to neubralo
Moc děkuji za recept a všem doporučuji vyzkoušet, protože je to fakt mňamka
Příspěvek se dá ještě upravit, takže můžu dodat,že jsou moc dobré, krásně křupavé
díky moc a moc
kulér nemaje,neva,barvu vem nešť..ale ta chuť
P.S.trojhránky v mém provedení nabraly blíže nedefinovatelný geometrický tvar
další(plnoletý
Dělala jsem je už podruhé a znovu zmizely bleskovou rychlostí