Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 936 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,39 g |
Tuky | 11,45 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-olivová omáčka na těstoviny/rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Vp
Moje poznámka
Rajčatovo-olivová omáčka na těstoviny/rýži
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1Vp
Nejnovější recepty
Krůtí na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Krém z kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Granola s pohankovými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Neodolatelná jahodová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina čočková polévka
sarkahumlova před 2 minutami
Polévka s řapíkatým celerem II.
trdlo před 2 minutami
Kuřecí čína s nivou a kečupem
trdlo před 2 minutami
Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf
sampirada před 14 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Katy90 před 18 minutami
Míša pohár
projach před 38 minutami
Mátový sirup
Olympus před 56 minutami
Vydatná hrachovka
Olympus před 59 minutami
Segedín z bůčku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Koložvárské zelí od Moniky
Kajabova před 1 hodinou
Tématické fráze:
omáčka k rýži,
olivova omacka,
omáčka z drcených rajčat,
rajčatová omáčka k rýži,
rajčatová omáčka s rýží,
omáčka z mletého masa k rýži,
recepty omáčky s rýží,
omáčka k rýži recept,
omačky k ryži,
omáčky k rizi,
ostrá omáčka k rýži,
rajcatova omacka na ryzi,
omáčka putanesca,
omacka na testoviny z protlaku recept,
recept omacka k ryzi,
rajčatová omáčka na těstoviny z protlaku,
rajcatovo omacka,
omáčka na rýži,
recepty omáčky k rýži,
recept s těstovinovou rýží
Suroviny:
cibule,
česnek,
olej,
rajče drcené,
protlak rajčatový,
olivy,
mouka,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Ďakujem za upresnenie a pochopenie.
Moja odpoveď bola na komentár "Iljusa" a teda o olivách.
Netýkala sa ingrediencií omáčky "À la putanesca".
Do tejto omáčky zelené.
Do omáčky "À la putanesca" - čierne.
Nemôžete variť všetky omáčky "na jedno brdo", ako je zvykom v Strednej Európe. Raz do omáčky na cestoviny múka nepatrí (o to viac, ak je rajčinová!), tak ju tam jednoducho nedávajte. Z múky sú cestoviny, to úplne stačí.
Nechcem znehodnocovať Váš recept, komentár je na upresnenie niečoho, čo v Strednej Európe zatiaľ nie je "normálne" - omáčky nezahusťovať múkou.