Rajčatovo-olivový dip

Studená kuchyně Doba přípravy: 10 min 3 názory

Studená kuchyně Doba přípravy: 10 min 3 názory

Suroviny cca půl litru

400 g loupaných rajčat (z konzervy nebo stejné množství čerstvých, oloupaných rajčat)
1/2 cibule
2 stroužky česneku
15 zelených oliv
1 lžička cukru moučky
sůl podle chuti
špetka chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Všechny zmíněné ingredience dáme do hlubší nádoby a pomixujeme ponorným mixérem. Můžeme použít ke grilovaným masům, zelenině apod.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Pošli recept paní Jana Konrádová

Komentáře k receptu Rajčatovo-olivový dip

Tématické fráze: rajčatový dip k masu olivový dip dip z oliv rajčatový dip ke grilovanému masu dip z loupaných rajčat rajčatový dip k ke grilovanému masu dip olivový rajčatovo olivový dip dip z čerstvých rajčat rajčatovy dip k zelenině rajčatová dip recept dip ze zelených rajčat dip z rajčat rajčatový dip recept dip k masu rajčat pošli recept 4.2013 rajčatový dip na pizzu veprove maso rajčatový dip z cerstvych rajcat rajčatový dip z cerstvych rajcat dip k masu rajčatový