Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 074 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 1,31 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu očistíme, pokrájame, dáme na rozohriaty olej. Osolíme, okoreníme, pretlačíme cesnak, sójovku, mierne podlejeme vodou. Varíme na skus.
Krok 2: Na záver pridáme prekrájanú mladú šruchu, po chvíli cca 30 sekund a vypneme zdroj tepla. Podávame napr. ako prílohu, dnes u nás ku grilovanému mäsu.
Krok 3: Zbierame mladé rastlinky šruchy, alebo použijeme koncové výhonky šruchy. Dobre ju premyjeme, odstránime prípadnú hlinu, nečistoty.
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Moje poznámka
Mrkev se šruchou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kj9N
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 4 minutami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 17 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 4 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 5 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 5 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 5 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 6 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty bakopa,
histaminicum,
zzoja,
kureci prsa kuang pao,
kuang pao recept,
rostlina bacopa recept,
recepty na portulák,
recepty se šruchou zelnou,
recept mrkev teplá
Suroviny:
mrkev,
šrucha zelná,
olej,
česnek,
sůl,
omáčka sojová,
koření černé,
voda
Komentáře (13)
http://www.zzoja.cz/katalog/lecive-rostliny/produk...
http://ewav67.blog.cz/1305/bacopa-monnieri
Magdalenko..krása
Máš to opět krásné
http://www.kotvicnikovafarma.cz/product/srucha-zel...
http://www.horoskopnamiru.cz/znate-portulak-portul...
http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...