Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 040 kJ / 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,23 g |
Tuky | 2,81 g |
Vláknina | 34,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 172,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indická kuchyně - Aloo ki tikki (pakora) bramborové karbanátky český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0M13
Moje poznámka
Indická kuchyně - Aloo ki tikki (pakora) bramborové karbanátky český videorecept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0M13
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 9 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 18 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 17 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 4 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
indická vegetariánská kuchyně recepty,
recepty indická kuchyně,
recepty indické kuchyně,
pakora,
karbanátky videorecept,
pakora recept,
videorecept pakora,
bramborová směs po indicku,
youtube indická kuchyně,
vegetarianský burgr,
indicke bramborove placky,
indické šátečky,
burgr jako kráva,
karbanatky vydeorecept,
indická kuchyně zelenina v těstíčku,
inducke bramborové placky aloo pakoora,
videorecept bramborové,
vegetariánská pakora,
bramborové karbanátky,
zeleninový burgr
Suroviny:
brambory,
hrách,
mouka besanová,
pasta zázvorová,
šťáva citronová,
cibule,
chilli paprika čerstvá zelená,
olej,
sůl,
kmín celý,
koriandr sušený,
kurkuma,
koření garam masala
Komentáře (1)