Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Moje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 minutou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 40 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně,
bažant na víně,
pečený bažant na zelenině,
pečený bažant recepty,
bažant na červeném víně a slanině,
bažant na zelenině,
bažant na víně a zelenině,
bazant recept,
peceny bazant,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
pečený bažant na slanině,
bažant na víně recept,
recept bažant,
divoký bažant,
bažant pečený,
recept na bazanta,
jaké koření na divočinu,
recept bažant na víno,
bazant na slanine
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření divočina,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
víno červené,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
Bažanti jsou v mrazáku.