Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 471 kJ / 1 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,18 g |
Tuky | 144,89 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 3,47 g |
Postup přípravy
Můžeme podávat s bramborem nebo jako samostatné jídlo, teplý i studený.
Zveřejněno 8. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený plněný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok3N
Moje poznámka
Zapečený plněný květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ok3N
Nejnovější recepty
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 15 hodinami
Kančí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Nakládaný křen
Přidáno před 20 hodinami
Jednoduchá pomazánka z uzeného masa
Přidáno před 21 hodinami
Jablečná přesnídávka
Přidáno 12. 9. 2025 08:00:03
Filé s kapary
Přidáno 11. 9. 2025 20:45:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Cecilka21 před 1 hodinou
Nejlepší špenát
Ellen1 před 1 hodinou
Koprová omáčka
albatevi před 1 hodinou
Brambory zapečené s nivou a porkem
bohdana před 1 hodinou
Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
trdlo před 1 hodinou
Kulajda z naložených a sušených hub
albatevi před 1 hodinou
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 2 hodinami
Trochu zdravější tvarohový koláč
Janicee před 2 hodinami
Helenské rohlíky
Fitulka před 2 hodinami
Pečené maso
Kdyzjehlad před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněny květák,
květák s mletým masem podle ládi hrušky,
zapečený květák,
květák podle ládi hrušky,
pečený květák v celku,
zapečený květák v celku,
květák s mletým masem od ládi hrušky,
zapeceny kvetak cely,
recepty ládi hrušky květák,
zapečený celý květák,
květák recepty,
hruška květák se sekanou,
spikovany kvetak,
zapékaný květák,
zapečený kvétak se sekanou,
plněný květák v celku,
květák se sekanou,
květák s mletým masem ládi hrušky,
kvetak se sekanou od ladi hrusky,
recepty ládi hrušky kvetak se sekanou
Suroviny:
květák,
slanina,
sýr hermelín,
sýr niva,
šunka,
sůl,
vejce,
smetana zakysaná,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (7)