Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,98 g |
| Tuky | 63,75 g |
| Vláknina | 31,25 g |
| Cholesterol | 2,44 g |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 185,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Moje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 47 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po staročesku,
staročeská jatra,
staročeské játrové kyselo,
staročeské recepty ze sušených švestek,
staročeský špíz,
špíz z jater a švestek
Suroviny:
játra vepřová,
švestky sušené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
zázvor mletý,
olej,
máslo
Komentáře (28)
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli