Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 597 kJ / 4 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,90 g |
Tuky | 141,74 g |
Vláknina | 42,00 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,52 g |
Sacharidy | 673,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVXl
Moje poznámka
Rybízová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVXl
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 9 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
rybizova buchta,
buchta s rybizem,
buchta z rybízu,
buchta s červeným rybízem,
rychlá rybízová buchta,
jogurtová buchta,
recept na rybízovou buchtu,
nejlepší rybízová buchta,
rybizova buchta recept,
nejlepší buchta s rybízem,
buchty s rybizem,
ribizova buchta,
rybzová buchta,
recept rybízová buchta,
úžasná rybízová buchta,
rybizovou buchta,
buchta s s rybízem,
buchty z rybízu,
recepty rybízová buchta,
rybízová buchta bez vajec
Suroviny:
rybíz červený,
mouka polohrubá,
cukr krystal,
vejce,
mléko,
máslo,
prášek do pečiva
Komentáře (5)