Rybízová buchta

Jenny Midleton Kuchařka: Jenny Midleton

Doba přípravy: 45 minut Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 2 názory

Suroviny

500 g červeného rybízu
500 g polohrubé mouky
250 g krystalového cukru + na posypání
4 vejce
2 dcl mléka
1/2 hrnku rozpuštěného másla
1/2 prášku do pečiva
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vejce ušleháme s cukrem do pěny a pomalu přidáváme máslo.

  2. Poté smícháme s ostatními ingrediencemi kromě rybízu, který přidáme již na připravené těsto a pocukrujeme.

  3. Pečeme cca 30 minut (podle trouby) na 160°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 62 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybízová buchta

Tématické fráze: rybizova buchta buchta s rybizem buchta z rybízu buchta s červeným rybízem rychlá rybízová buchta jogurtová buchta recept na rybízovou buchtu nejlepší rybízová buchta rybizova buchta recept nejlepší buchta s rybízem buchty s rybizem ribizova buchta rybzová buchta recept rybízová buchta úžasná rybízová buchta rybizovou buchta buchta s s rybízem buchty z rybízu recepty rybízová buchta rybízová buchta bez vajec