Hříbky v provensálském kabátku
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozšleháme, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko.
Krok 2: Strouhanku promícháme s bylinkami.
Krok 3: Očištěné a omyté hřiby nakrájíme na silnější plátky. Obalíme v těstíčku a pak ve strouhance s bylinkami a usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hned podáváme. Vhodná příloha jsou opečené brambory.
Zveřejněno 24. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbky v provensálském kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Wk
Moje poznámka
Hříbky v provensálském kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9Wk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 minutami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 27 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Tématické fráze:
hribky v testicku,
těstíčko na obalení hříbku,
provensálská krusta,
recept hříbky,
hříbek v těstíčku,
provensálská strouhanka
Suroviny:
houba hřib,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
tymián,
rozmarýn,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
majoránka,
sůl,
olej
Komentáře (4)