Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,20 g |
Tuky | 16,59 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 40,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Moje poznámka
Výborná domácí paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yDrw
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 8 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 16 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 24 minutami
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 36 minutami
Muffiny s višňovou marmeládou
Iliis před 37 minutami
Cuketový bramborák
albatevi před 47 minutami
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Pavlinaa před 1 hodinou
Jablkový koláč s pudinkem
Irena Klementova před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky 3-krát jinak
nezmarka před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 2 hodinami
Koláč na plech s lesním ovocem
andy.mocuba před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštika z králičích jater,
domácí králičí paštika recepty,
recept na domácí výbornou paštiku,
domácí paštika z králíka recepty,
recept na výbornou paštiku,
domaci kraliči paštika,
paštika z kraličich jater,
domácí paštika,
domácí paštika recepty,
králičí paštika recept,
paštika z králičích jater recept,
králíci paštika,
domaci pastiky,
pastika recept,
domácí paštika z králíka,
domácé paštika,
domaci pastika albert,
kraličí domaci pastika,
tejaja domácí paštika recept,
domácí paštika recept
Suroviny:
játra,
játra vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
máslo,
olej olivový,
marmeláda rybízová,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
koření oregáno,
majoránka,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (17)
Rovnako ako tvoje recepty, ale teraz prosím daj mi taký, aby som sa konečne zbavia koložvárskej kapusty. Už nik z mojej dvojčlennej domácnosti ju nemôže ani vidieť.
Mám svoj vlastný domček, viem, za čo platím=žiadne vodárenské, vykurovacie a iné zdieračské firmy mi "nekecajú" do poplatkov, no prosto pohoda, mám konečne čas učiť sa variť atď.
Inak, zas nebývam až na takom príšernom konci sveta
Želám veselé vykročenie do nového týždňa
Želám krásny zvyšok víkendu a "neuvar" sa do bezvedomia
A mám v recepte trochu nejasno. "Poté vyndáme z pánve....... a k játrům ... aby marmeláda pěkně ztuhla."????? Tá zmes pečení (játer) sa vďaka koreninám zmení na marmeládu?