Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 716 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,67 g |
Tuky | 21,61 g |
Vláknina | 20,82 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 39,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlet cibulář v cibulové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4q9k
Moje poznámka
Kotlet cibulář v cibulové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4q9k
Nejnovější recepty
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 2 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky
Přidáno před 18 hodinami
Banánové lívance s teplou Lotus polevou, malinami a lískovými oříšky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 1 hodinou
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 2 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 2 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 3 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
drutek73 před 4 hodinami
Kotlety na smetaně
Dudkova77 před 5 hodinami
Prošívaná deka
Jandulka13 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kotlety s cibulovou omáčkou,
cibulář z vepřového masa,
kotlety v cibulove omacce,
vepřové maso cibulář,
kotlety v cibulove omáčka recept,
cibulo česneková omáčka,
vepřové kotlety s cibulovou omáčkou,
kotleta v cibulove omačce,
vepřové v cibulové omáčce,
veprovy cibular,
omáčka z kotlety,
kotleta s cibulovou omáčkou,
vepřové maso v cibulove omacce,
kotlety na cibulové omáčce,
kotlety recepty,
omáčka s kotlety,
kotleta omacka,
hovězí maso cibulář,
plec na cibulove omacce,
kotleta na cibulové omáčka
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
vývar masový,
máslo,
olej,
slanina,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
smetana
Komentáře (17)