Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žralok na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9g4
Moje poznámka
Žralok na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9g4
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 16 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 19 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 5 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 5 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 6 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 7 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 7 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 7 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 8 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 8 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
žralok filety,
žralok recept,
žralok na bílém víně recept,
recept žralok,
žralok na maso na zelenině,
recepty žralok,
recept na žraloka s vínem a se smetanou,
filet žralok recepty,
zralok filety recept,
pangas žralok,
obalovane zraloci filety,
recept jak naložit žraloka,
žralok na bílém víně,
žralok recepty,
zralok,
maso ze žaloka,
žralok se zeleninou,
kapr na víně nalozit
Suroviny:
žraločí maso,
víno červené suché,
citron,
koření na ryby,
koření oregáno,
mouka hladká,
máslo,
sýr tvrdý,
sůl
Komentáře (2)