Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 961 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,88 g |
Tuky | 29,22 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 12,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yD0E
Moje poznámka
Tagliatelle s uzeným lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yD0E
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 10 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 4 minutami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 1 hodinou
Lečo
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Plněné pečené batáty
evahy před 1 hodinou
Cikánský řízek
Petulensie před 2 hodinami
Bratislavská buchta
DanaDR před 2 hodinami
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 3 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 4 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle s lososem,
těstoviny s uzeným lososem a smetanou,
těstoviny s uzeným lososem,
tagliatele s lososem,
losos recept,
recepty s uzeným lososem,
tagliatelle s lososem a smetanou,
tagliatelle recepty,
omáčka s uzeným lososem,
losos recepty,
tagliatelle recept,
tagliatelle s lososem recept,
recept s uzeným lososem,
recept na lososa,
testoviny s uzenym lososem recept,
tagliatelle s lososem a smetanou recept,
s uzeným lososem,
losos tagliatelle,
losos s tagliatelle,
testoviny se smetanou s uzenym lososem
Suroviny:
losos uzený,
hrášek mražený,
pórek,
cibule,
smetana,
sýr parmazán strouhaný,
žloutek,
česnek,
těstoviny
Komentáře (2)