Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 598 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,98 g |
Tuky | 242,03 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 21,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Moje poznámka
Kuřecí s omáčkou Hoi Sin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XRMl
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 5 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 6 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 7 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 8 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 9 hodinami
Tématické fráze:
hoi sin,
hoi sin omáčka,
maso s hoi sin,
hoi sin omáčkou,
hoi sin omáčka recept,
gyros s omackou hoi sin,
recepty s omáčkou hoi sin,
kuřecí maso s omáčkou,
kuřecí hoi sin,
kureci s hoi sin,
hoi sin recept,
maso hoi sin,
tesco recepty cz cc registrace,
kuřecí maso hoi sin,
kureci omacky,
použití omáčky hoi sin,
hoi-sin,
kuřecí maso v hoi sin omáčce,
kuřecí nudličky hoi-sin,
co je kuřecí maso na hoi sin
Suroviny:
stehno kuřecí,
pasta hoi sin,
omáčka sojová,
nesolené arašídy,
cibule,
škrob bramborový,
cibulka jarní,
olej řepkový,
sůl,
pepř
Komentáře (6)