Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Moje poznámka
Lilek à la Jean z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GEwr
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 8 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 23 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Radka61 před 1 hodinou
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 2 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 9 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 10 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 10 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 11 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 12 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 12 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
lilek v remosce,
lilek à la jean,
pečený lilek s rajčaty remoska,
olivovakucharka,
lilek v remosce,
zapečený lilek s ciabatou,
zapečený lilek v remosce,
recept z lilku,
lilek la,
zapečený lilek v v remosce,
lilek v v remosce,
buchty z lilku,
lilek a¨la jean,
lilek jean,
webgarden.cz olivovakucharka,
olivovakucharka.cz,
lilek
Suroviny:
lilek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
tymián čerstvý
Komentáře (10)
hosta: díky, Jituš, je vidět, že je nás opravdu hodně příznivců této jednoduché a fantastické dobroty.