Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 651 kJ / 2 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,60 g |
| Tuky | 91,59 g |
| Vláknina | 15,62 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 424,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Moje poznámka
Ořechové švýcarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mg8p
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 26 minutami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 1 hodinou
Sýrová kolečka
zonoro před 2 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 6 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 6 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 6 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 7 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 7 hodinami
Tématické fráze:
švýcarky recept,
svycarka recept,
svicarky s ořechy,
kynutí svycarky,
ořechové moučníky recept,
ořechové kůrky,
makovo ořechový šneci,
recept na švícarky,
švícarky,
ořechové švícarky,
tvarohová švýcarka,
švýcárky,
g svyc,
orechove
Suroviny:
voda,
droždí,
sladěnka,
mouka hladká,
voda,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
máslo,
ořechy mleté,
cukr vanilkový
Komentáře (10)
A sladěnka sladový výtažek, který obsahuje spoustu jednoduchých cukrů a také enzymy - vše potřebné pro lepší "rozjezd" kvasinek.