Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 500 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,81 g |
Tuky | 61,15 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 55,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kulajda s houbami a ztraceným vejcem (trošku jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoAr
Moje poznámka
Kulajda s houbami a ztraceným vejcem (trošku jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoAr
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
kulajda od babičky,
kulajda s houbami od babičky,
bílá polévka s liškami,
kulajda bez mouky,
kulajda od babičky s houbami,
co s houbami,
jak spařit houby,
liška nálevkovitá recept,
co z houbami,
spařit houby?,
kulajda podle trošky,
trošku,
kulajda trochu jinak,
kolajda,
kulajda s houbami a koprem,
kulakda,
kulajdabez mouky,
nejsnažší recept na těstoviny,
houby spařit či ne,
kulajda od babičky recept
Suroviny:
houby sušené,
máslo,
mouka hladká,
brambory,
vývar zeleninový,
bobkový list,
smetana,
kopr,
ocet,
pepř,
sůl,
vejce
Komentáře (9)
Ale hlavně jsem projela recepty autorky a