Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 363 kJ / 1 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,69 g |
Tuky | 54,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 197,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladký jáhelník se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plKm
Moje poznámka
Sladký jáhelník se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plKm
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 5 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 5 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 5 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 6 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 6 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 7 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 8 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 8 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 8 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 8 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 9 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 9 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 10 hodinami
Tématické fráze:
šmakoun švestka se skořicí recepty,
šmakoun recepty,
šmakoun švestka recept,
recepty se šmakounem,
zapečené jáhly se smakounem,
pečení se švestkovým šmakounem,
šmakoun švestka top recepty,
švestkový šmakoun recepty,
recept závin šmakoun svěstka,
kuskusovy jahelnik,
recepty ze šmakouna švestky,
recept se šmakounem,
recepty ze šmakouna,
recept šmakoun švestka,
recepty ze sladkeho šmakouna,
šmakoun na sladkorecepty,
smakoun se svestkou recept,
www celostnimedicina.cz
Suroviny:
jáhly,
mléko,
šmakoun švestka se skořicí,
švestky sušené,
med,
máslo,
vejce,
sůl,
skořice
Komentáře (1)