Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 200 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,22 g |
Tuky | 24,93 g |
Vláknina | 9,69 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Moje poznámka
Kotletka na způsob guláše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q29G
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 14 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 21 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 51 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z kotlety,
guláš z vepřové kotlety,
gulas z veproveho masa,
veprova kotleta gulas,
gulase,
guláš,
guláš actifry,
vepřové maso recepty,
kotlety na přírodní způsob,
actifry guláš,
tefal actifry recepty,
guláš s vepřové kotlety,
guláš z vepřových kotlet,
dietní kotleta,
dietní kotlety,
tefal actifry jak vařit,
vepřové kotlety guláš recept,
vepřový guláš z vepřové kotlety,
kotlety recepty,
vepřová kotleta a guláš
Suroviny:
kotleta,
celer,
zázvor čerstvý,
žampióny,
česnek,
cibule,
koření provensálské,
protlak rajčatový,
olej,
voda,
chléb,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (7)