Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 955 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 22,97 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 27,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle kynuté přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lz8v
Moje poznámka
Vafle kynuté přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lz8v
Nejnovější recepty
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 7 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Melounový salát
Přidáno 8. 8. 2025 17:01:01
Čabajkové lečo
Přidáno 8. 8. 2025 15:01:02
Kachní prsní plátečky
Přidáno 8. 8. 2025 14:19:56
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem
Betes před 1 hodinou
Domácí lečo
Jirkan72 před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
vanilj před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
Alca B. před 4 hodinami
Vepřové plecko v mrkvi a bazalce
poirotka před 5 hodinami
Jednoduchý rajčatový salát se sýrem a majonézou
Pamp Eliska před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Ferka před 5 hodinami
Kuřecí maso s houbami
Tesco před 5 hodinami
Jak zavařovat okurky
LusiPa před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
monulik před 6 hodinami
Tématické fráze:
těsto kynuté přes noc,
nejlepší kynuté vafle,
kynute testo na vafle recept,
těsto na vafle ze snehu,
vafle z kynutého těsta,
kynutí těsta přes noc,
vyfle,
vafle recepty,
pečení těsta kynutého v ledničce,
těsto na vafle přes noc,
domácí vafle kynute testo,
kynout testo pres noc,
těsto na vafle, sníh, máslo, jogurt,
vafle testo prez noc,
kynuté těsto přes noc,
kynutí těsta přes v noci,
kynute slane vafle,
recept na vafle,
wafle z kymuteho testa,
domácí vafle kynuté recept
Suroviny:
droždí sušené,
voda,
cukr,
mléko,
vejce,
ghee,
olej řepkový,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (1)