Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 955 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 22,97 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 27,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vafle kynuté přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lz8v
Moje poznámka
Vafle kynuté přes noc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lz8v
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 15 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno před 21 hodinami
Květáková polévka
Přidáno 25. 9. 2025 11:02:01
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 40 minutami
Ořechový pletenec
skahanka před 42 minutami
Jablečný koláček
Majkaa před 1 hodinou
Lehký jablečný moučník
renali před 1 hodinou
Losos s černou čočkou
Paion před 1 hodinou
Hrášková polévka
trdlo před 1 hodinou
Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
degres58 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z pařeného těsta
Janicee před 3 hodinami
Dvoubarevná dýňová bábovka
Janicee před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 3 hodinami
Tématické fráze:
těsto kynuté přes noc,
nejlepší kynuté vafle,
kynute testo na vafle recept,
těsto na vafle ze snehu,
vafle z kynutého těsta,
kynutí těsta přes noc,
vyfle,
vafle recepty,
pečení těsta kynutého v ledničce,
těsto na vafle přes noc,
domácí vafle kynute testo,
kynout testo pres noc,
těsto na vafle, sníh, máslo, jogurt,
vafle testo prez noc,
kynuté těsto přes noc,
kynutí těsta přes v noci,
kynute slane vafle,
recept na vafle,
wafle z kymuteho testa,
domácí vafle kynuté recept
Suroviny:
droždí sušené,
voda,
cukr,
mléko,
vejce,
ghee,
olej řepkový,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (1)