Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 149 kJ / 6 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,58 g |
Tuky | 299,36 g |
Vláknina | 62,00 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 767 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 747,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bm8k
Moje poznámka
Bezlepková maková bábovka s rybízovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bm8k
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
vaříme zdravě maková bábovka,
makové buchty z pohanky,
vlaha babovka,
makova babovka s jablky bez lepku,
bábovka bezlepkova,
bezlepova maková bábovka,
pohankov makov buhta,
bezlepkova makova bichta,
makova bezlepkova buchta,
bezlepková maková,
maková bábovka z rýžové mouky,
jogurtová bábovka z pohankové mouky
Suroviny:
mouka pohanková,
mouka rýžová,
máslo,
cukr hnědý,
vejce,
mák mletý,
kypřící prášek do pečiva,
rybíz červený,
cukr hnědý,
lusk vanilkový
Komentáře (2)
Co to je v poznámce?"bezlebkace" ????