Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
Moje poznámka
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 4 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Rebeca před 16 minutami
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 26 minutami
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 1 hodinou
Veky tukové
Dannulka před 1 hodinou
Kuřecí plátek v kefíru s Cottage sýrem
MarcelaMandova před 1 hodinou
Avokádový salát z Mozambiku - Salada Pera de Abacate
Antonausprag před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Ivyjg před 2 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
Andyzvesnice před 2 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Rychlá bramborová polévka s červenou čočkou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty králík v peřince,
francouzské sýry camembert,
camembert v bramboraku v troube,
camebert v bramboraku,
camembert v bramborovém těstíčku recepty,
camembert v bramborákovém těstě
Suroviny:
sýr camembert,
brambory,
vejce,
česnek,
cibule,
sůl,
majoránka,
pepř,
sádlo
Komentáře (10)
maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila