Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
Moje poznámka
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 7 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 9 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 10 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 11 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 13 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty králík v peřince,
francouzské sýry camembert,
camembert v bramboraku v troube,
camebert v bramboraku,
camembert v bramborovém těstíčku recepty,
camembert v bramborákovém těstě
Suroviny:
sýr camembert,
brambory,
vejce,
česnek,
cibule,
sůl,
majoránka,
pepř,
sádlo
Komentáře (10)
maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila