Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,82 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 33,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 63,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalená zeleninka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmL2
Moje poznámka
Pomalená zeleninka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmL2
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 1 hodinou
Panenka v kopru
Přidáno před 2 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 7 minutami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 33 minutami
Kulajda z cukety
Romana20 před 54 minutami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 1 hodinou
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 2 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 3 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 3 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 4 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolice v pomalem hrnci,
pomalená zelenina v pomalém hrnci,
přesnídávkové polévky,
zelenina v pomalém hrnci,
zeleninka,
brokolice v pomalém hrnci recept,
treska se špenátem v pomalém hrnci,
vařená brokolice v pomalém hrnci,
zelenina z pomaleho hrnce,
pomalená zelenina,
zeleninka na guláš,
zelenina v ph,
recepty len zelenina,
zelenina a maso v ph hrnci
Suroviny:
brokolice,
mrkev,
cibule,
česnek,
brambory,
kmín drcený,
květ muškátový,
tymián,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (16)
mika59: my taky, dík