Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 759 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,84 g |
Tuky | 22,06 g |
Vláknina | 73,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 284,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku propláchneme ve studené vodě a pomalu vaříme, přidáme ovesné vločky, sůl, koření (pepř, oregano, nové koření) a ke konci drcený česnek.
Krok 2: Vaříme do měkka asi 20 minut, a necháme odstavené, aby směs vychladla. Poté vsypeme do misky a přidáme čerstvé bylinky - petrželku, pažitku, bazalku, jedlé listy a květy lichořeřišnice.
Zveřejněno 8. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka, oves a lichořeřišnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjLW
Moje poznámka
Čočka, oves a lichořeřišnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjLW
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 25 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 38 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 58 minutami
Francouzské brambory
Lucek před 59 minutami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 1 hodinou
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 2 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 2 hodinami
Tématické fráze:
oves recepty,
kvet čočky,
ragů z quinoy,čočky a zeleniny,
ragů z quinoy, čočky a zeleniny,
recepty na bio oves,
oves top recepty,
jedlá lichořeřišnice recept,
oves a čočka,
bio oves recepty
Suroviny:
čočka,
vločky ovesné,
česnek,
koření nové koření,
petrželka,
lichořeřišnice
Komentáře (2)