Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Postup přípravy
Pečeme do měkka. Během pečení jednou obrátíme a poléváme šťávou. Krok 2: Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Dáme do kastrolu, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme dusit až změknou. Zahustíme na jemném struhadle nastrouhanou bramborou, chvíli podusíme. Dochutíme pepřem, cukrem a octem. Krok 3: Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Moje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 41 minutami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 3 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 1 hodinou
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 1 hodinou
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 1 hodinou
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 2 hodinami
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Domácí langoše
Jan Nemec před 3 hodinami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík se zelím,
pečený králík recept,
pečený králík s kedlubnem,
pečený králík se se zelim,
pečený králík recepty,
pečený králík,
králik se zelím,
kedlubna, králík,
kralik s kedluben,
kotlety s kedlubnovým zelím
Suroviny:
králík,
cibule,
slanina,
sůl,
koření provensálské,
máslo,
voda,
kedlubna,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
olej,
cukr,
ocet,
brambory
Komentáře (1)