Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Moje poznámka
Domácí majonéza / tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpYn
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 15 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 16 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno 4. 6. 2025 02:18
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno 3. 6. 2025 18:29
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno 3. 6. 2025 17:26
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
pikador před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 5 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
xSarka před 6 hodinami
Rebarborový koláč
brtna před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Tom_Kotel1 před 9 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
nelasimak před 9 hodinami
Litý koláč s ovocem a želatinou
vostarekadam0 před 9 hodinami
Těstovinový salát
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
domácí majonéza tyčový mixér,
tatarka z majonézy,
domácí tatarka tyčový mixér,
jak udělat z majonézy tatarku,
domací tatarka,
domací majoneza,
domácí majonéza hustota,
domaci tatarka bez vajec,
jak z majonézy udělat tatarku,
lehká majonéza,
domácí majonéza v mixéru,
jak udělat majonézu,
tatarka s majonézy,
domaci majoneza mixéry,
domácí tatarka bez vejce,
recept domaci tatarka,
domácí majonéza recept,
bezvaječná tatarka,
lehka domaci majoneza,
jak udělat tatarku z majonézy
Suroviny:
olej,
vejce,
sůl,
okurka čerstvá,
cibule,
kečup sladký,
hořčice plnotučná,
pepř
Komentáře (8)
Kdyby se recepty mazaly po každé připomínce k postupu, nezbylo by jich tu mnoho.
Základní poučka, kterou mi maminka při povídání o majonéze řekla, byla: A pamatuj si, po přidání kyselého (hořčice, ocet - ten tam také patří!) majonéza i tatarka řídne
Mimochodem, do normální tatarky kečup nepatří. Zato worčestr ano
A ten, kdo ji neumí, bude třeba vyděšený, že mu po přidání hořčice majonéza velice zřídne a je třeba znovu došlehávat další olej atd...